Tom Buk-Swienty på besøg i Sæby

Tom Buk-Swienty på besøg i Sæby

21. november 2011 - kl. 16:27 - af

Tirsdag aften i sidste uge, havde Sæby besøg af ingen mindre end den prisbelønnede forfatter Tom Buk-Swienty.

Tom Buk-Swienty er forfatter til de to meget roste bøger ”Slagtebænk Dybbøl” og ”Dommedag Als”som begge omhandler krigen i 1864, og som han bla. har modtaget ”Læsernes Bogpris” for i 2011.

Mere end 60 interesserede publikummer var mødt op, for at høre forfatteren fortælle om dette historiske slag. Foredraget var ikke blot overordentlig interessant, tillige havde Tom Buk-Swienty også en meget medrivende og underholdende måde at fortælle på.

Efter foredraget var der mulighed for at stille forfatteren spørgsmål, og dem var der mange af! Mange af aftenens fremmødte publikummer viste sig at have familiære aner der havde kæmpet ved Dybbøl, og selv om Tom Buk-Swienty af åbenlyse grunde ikke kunne redegøre for de enkelte soldaters færden, var han alligevel i stand til at komme med gode kvalificerede bud på, hvor og hvordan de forskellige soldater havde kæmpet.

Derfor var det også et tilfredst og godt tilpas selskab der brød op, efter en herlig aften i historiens tegn.

Arrangementet var et samarbejde mellem Sæby Bibliotek og Saltlandets historiske forening.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tom Buk-Swienty på besøg i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER