Traditionen tro håndboldskole hos Sæby HK i efterårsferien

Traditionen tro håndboldskole hos Sæby HK i efterårsferien

26. oktober 2011 - kl. 9:05 - af

Dette års håndboldskole bød på DHFs TA’ FAT’ koncept, individuel teknisk træning og besøg af liga profilen Kristian Kjelling.

Ferie behøver ikke at betyde total afholdenhed fra alt, hvad der har med skole at gøre.
Sådan har det i hvert fald været for 44 børn i alderen 11 til 14 år, som i de første tre dage af efterårsferien har deltaget i en Sæby HK’s håndboldskole. De mange poder har troligt været klar i Sæby Fritidscenter, når skolen kaldte til undervisning klokken ni, og de har trods mange strabadser holdt ud, indtil der blev ringet ud klokken 15. De har været supermotiverede og mange har faktisk stået klar med bolden en halv time før start.

Det er nu tredje år i træk Sæby Håndbold Klub afholder håndboldskole og det må siges at være blevet en tradition. Denne gang samledes som tidligere skrevet 44 elever på håndboldskolen. Eleverne fik udover en god oplevelse og en masse træning også en Hummel T-shirt, en bold og en drikkedunk – nogle valgte også Hummel shorts og strømper oveni.

Deltagerne som var fordelt på årgangene U-12 og U-14 spiller alle til dagligt i Sæby HK. De fleste vidste derfor, hvem hinanden var, og det betød da også, at alle var med fra start. Ingen var generte eller holdt sig i baggrunden.

Temaet for dette års håndboldskole var DHFs TA’ FAT’ koncept, hvor der var fokus på teambuilding, aktiviteter, fortjeneste, auktion og turnering. Dermed er TA’ FAT’ en form for ramme, hvor der kan optjenes dollars, som kan bruges til at købe forskellige rekvisitter til turneringen. Forvirret se vores billedgalleri med mange gode billeder fra turneringen.
Der blev selvfølgelig spillet masser af håndbold og øvet en masse tekniske aspekter af spillet. Skruebolde, finter, kig-væk afleveringer og forskellige skud blev trænet og øvet. Det tekniske var altså derfor i højsædet.
”Vi har valgt dette område, da det er et af de vigtigste aspekter i moderne håndbold”, udtaler håndboldskoleleder og ungdomsudvalgsformand Rasmus Jensen.
Eleverne har haft mulighed for at øve sig i frække indspil fx gennem benene, forfine deres finter, prøve sig med skruebolde, at skyde bag ryggen og mange andre trickskud. Trick-skuddene blev i år undervist af en helt speciel person, nemlig Aalborg Håndbolds Krestian Kjelling. Udover at vise og undervise forskellige skudformer gav Kristian Kjelling sig også god tid til at svare på spørgsmål, skrive autografer og få taget billeder.
Sæby HKs ungdomsudvalg glæder sig allerede til næste år, hvor man selvfølgelig igen vil afholde håndboldskole, men først fokusere ungdomsudvalget på afholdelse af ”Et brag i hallen”, juleafslutning, deltagelse i Midtjysk julecup mellem jul og nytår samt meget, meget mere…

Se billeder på www.sæbyhk.dk/webgalleri.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Traditionen tro håndboldskole hos Sæby HK i efterårsferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger