SKJOLD hjem fra Italien med guld og sølv

SKJOLD hjem fra Italien med guld og sølv

22. oktober 2011 - kl. 0:09 - af

Den internationale fodboldturnering, Veronello Cup ved Gardasøen i Italien, blev en god oplevelse for SKJOLD –Sæby, både sportsligt og socialt. 83 deltagere var med på turen, heraf 15 ledere.

Med tre hold i semifinalerne var det sportslige helt i top for klubben.

Helt til tops strøg U15 drenge med to hold i A-finalen. Her var det U15-1 der kom øverst på podiet, men med et U15-2 der kunne bryste sig af at have lavet vel nok turneringens største overraskelse. I semifinalen stod de over for Sparta Brno fra Tjekkiet, der havde spillet 0-0 mod netop U15-1 i en indledende kamp. Med det resultat i mente, tog drengene fra Brno nok for let på opgaven og blev taget på sengen af de godt kæmpende drenge fra SKJOLD-Sæby.

Asger Mortensen, formand i SKJOLD var selv med i Italien og kunne glæde sig over en god uge med masser af fodbold mod mange spændende hold. Vi havde fem hold med.  To pige hold og tre drengehold.

U15 piger var så tæt på semifinalen,  de kunne komme. De var kommet i en meget jævnbyrdig pulje hvor de spillede to kampe uafgjort og tabte to. Kampe der nemt kunne være tippet over til pigernes fordel med semifinale til følge. U18 pigerne spillede en flot indledende runde med fire sejre i fire kampe og en målscore på 9-0. Desværre var skarpheden ikke lige så stor i semifinalen. Her måtte pigerne se sig slået med 1-0 af Egedal.

At turen også havde et stort socialt indhold viste sig til fulde i en hyggekamp mellem 15 pigerne og U15 drenge-3. Med masser at tilskuere og højt humør, måtte pigerne se sig slået efter straffesparks konkurrence.

Jeg tror vi har fundet en turnering der passer fint til vores klub. Vi var indkvarteret på en rigtig god campingplads lige ud til Garda søen. Turneringen blev spillet på et flot fodbold anlæg, der også benyttes af Italienske serie A klubber som trænings anlæg. Turneringen var arrangeret af et dansk firma, så alt information har været på dansk.  Vi har tidligere kørt til turneringer i Spanien, hvor vi kun mødte hold som vi spiller mod i Danmark i den hjemlige turnering.  Her var turneringen i Italien bedre repræsenteret med hold fra hele Danmark og flere Europæiske lande.

En stor tak skal lyde til vores ledere, der med stort engagement og humør, var  meget medvirkende til at gøre uge 42-2011 til en uforglemmelig uge for en masse unge mennesker fra SKJOLD-Sæby.  Også tak til Hørby Turistbusser for god kørsel og hyggeligt samvær på turen. Tak for det slutter Asger Mortensen. Vi ses i 2012.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SKJOLD hjem fra Italien med guld og sølv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger