Sæby Big Band på Vendelbohus i Hjørring

Sæby Big Band på Vendelbohus i Hjørring

9. oktober 2011 - kl. 1:06 - af

Kulturalliancen mellem Frederikshavn og Hjørring kommuner arrangerede torsdag den 6. oktober “Store Kulturalliancedag” på Vendelbohus i Hjørring. Tanken var at vise noget af al den kultur, der lever og gror i de 2 kommuner. Men først og fremmest at synliggøre de muligheder Kulturalliancen giver til eventprojekter, projektmagere og musikere.
Store Kulturalliancedag startede kl. 17 og sluttede kl. 22, og de mange fremmødte og interesserede lyttere kunne ud over Sæby Big Band høre Nordjysk Pigekor, Busted Blues Band, Sysselkoret og Feedback Bakery, som alle har nydt godt af det økonomiske boost som Kulturalliancen har ydet.

Da det jo kun var musikalske smagsprøver, leverede Sæby Big Band en minikoncert af 20 minutters varighed. Bandet havde valgt 4 numre fra repertoiret, og herudover fik publikum serveret ekstranummeret Carole King nummeret “You´ve got a friend”, at gå til pause på.

For Big Bandets vedkommende har det allerede betydet rigtig meget, at de to kommuners Kulturalliance har ydet økonomisk boost. Udover de ugentlige prøver i Big Bandet, har flere instrumentgrupper i orkestret således haft mulighed for at have kendte professionelle jazz-musikere på besøg til gruppeprøver og aftenprøver. Således saxofonist Uffe Marcussen, DR´s Big Band, trompetist Jesper Riis, pianist Mads Bærentzen – begge bl.a. Klüvers Big Band. Basunist Peter Jensen i DR´s Big Band kommer senere på året, og jazztrommer til trommeslageren er ved at blive anskaffet, ligesom orkestrets næste solist Cæcilie Norby kommer 2 dage i december til prøver og julekoncert med orkestret.

Se meget mere på Big Bandets hjemmeside www.saebybigband.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Big Band på Vendelbohus i Hjørring ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger