Spejderne aflyser dagens arrangement på Sæby Torv

Spejderne aflyser dagens arrangement på Sæby Torv

27. august 2011 - kl. 9:32 - af

Grundet det noget kedelige vejr og risikoen ved de fortsatte lyn, der har generet alt og alle natten igennem, vælger spejderne i dag lørdag at aflyse deres ellers så spændende arrangement på Sæby Torv. Vi skulle have haft en kran op, som børnene kunne prøve, men vi tør simpelthen ikke, da det jo fortsat lyner, fortæller en repræsentant for spejderne til SaebyAvis.dk. Derudover er det jo ikke let at lave bål i det her vejr, ikke at det ikke kan lade sig gøre, men vi tror desværre ikke,
det er til gavn for nogen i den her situation, slutter en noget nedtrykt spejderleder.
Sidste år da spejderne var på Torvet små regnede det, men denne gang har vejrguderne sat en stopper for gennemførelsen.

Spejderne forsøger nu i samarbejde med Handelsstandsforeningen at finde en ny dato her i efteråret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderne aflyser dagens arrangement på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER