Biodynamisk vinsmagning på Frank´s

Biodynamisk vinsmagning på Frank´s

20. august 2011 - kl. 7:27 - af

Frank’s Restaurant i Sæby arrangerer mandag 22. august biodynamisk vinsmagning. Vinene pæsenteres af Per Wahl fra Colomè Wines, Argentina, i samarbejde med Philipson Wine.

Der serveres en lækker vinmenu, og hertil vil der være en let nordjysk smagetallerken. Prisen er 250 kr. pr. person. Der vil være mulighed for tilkøb af kaffe og kage.

Bodega Colomé producerer koncentrerede og intense vine fra Andesbjergenes højder i det nordlige Argentina. Man råder bl.a. over verdens højest beliggende vinmark, der ligger i en højde på 3.111 meter over havet.

Bodega Colomé er i dag en moderne vingård, men med en historie der går tilbage til 1831, betragtes Colomé som den ældste eksisterende vingård i Argentina. Man råder tillige over vinmarker som tilbage i 1854 tilplantedes med præphylloxera Cabernet Sauvignon og Malbec vinstokke, som den dag i dag stadig producerer vin.

Colomés moderne historie tager fart i 2001, hvor den schweiziske rigmand Donald M. Hess køber vingården. Nogle år forinden havde han under en rejse sammen med sin kone forelsket sig i Calchagui-dalens skønhed og egnens kraftfulde Malbecvine.

Med målet om ikke bare at producere vin fra verdens højst beliggende vinmarker, men også de bedste og mest naturlige vine har han investeret i en fuldt moderne vingård med en kapacitet på 1.300.000 flasker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Biodynamisk vinsmagning på Frank´s' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER