Curly Flowers fejrer jubilæum ved SKJOLDs høstfest

Curly Flowers fejrer jubilæum ved SKJOLDs høstfest

3. august 2011 - kl. 0:47 - af

Vi må vel nok efterhånden bruge ordet tradition om høstfesten i Sæby. Vi har nu været arrangør i fem år og har fundet en god platform, i den fest vi afholder i Nordjyllandshallen d. 17. september, siger Asger Mortensen, formand i SKJOLD Sæby, der er arrangør af festen.

Musikken er igen i år lagt i hænderne på Curly Flowers, der netop i år kan fejre 25 års jubilæum som partyband. Dette gør vi en hel del ud af, da vi ved der er mange der følger Curly-drengene, hvor de kommer rundt. Curly Flowers har en bred fanskare i hele Jylland, som har hørt dem rigtig mange gange. Der er fans der samler på alle effekter som plakater, billeder, billetter med Curly bandet. Dem er vi sikre på, at de tager turen til Sæby og er med til at fejre jubilæeet. For de fans og interesserede der gerne vil have tid til at få en snak med bandet, afholder Curly en reception fra kl. 17-18 inden festen. Så giver det god mulighed for at tale om gamle dage og mindes de fester de har spillet til. Receptionen afholdes i SKJOLDs klubhus, der ligger ved siden af Nordjyllandshallen, hvor festen holdes.

Vi har i år en “Curly” konkurrence med en masse flotte præmier, hvor kendskabet til dansebandet kommer lidt på prøve.

I år er maden lagt i hænderne på vore lokale mad-kreatør, Madkongen. Han har sammensat en varieret menu, så der er noget for alle ganer. Som noget nyt, er der i år natmad med i billetprisen.

Efter festen er der afterparty på Lanternen. Dybvad Taxa holder kl. 01.00 klar med gratis pendlerbus, så festen hurtig kan genoptages inde i Sæby.

Billetsalget er igen i år i Superbrugsen i Sæby og i SKJOLDs klubhus. Der kan reserveres bord hos Jette Christensen på 28 73 84 10.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Curly Flowers fejrer jubilæum ved SKJOLDs høstfest ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger