Netcafe, pinocciofodbold og svævebanekørsel om natten

Netcafe, pinocciofodbold og svævebanekørsel om natten

25. juli 2011 - kl. 16:03 - af

Spejderne fra Sæbygaard Gruppen deltager i Divisionens sommerlejr, Mosbjerg Jamboretten, hvor de sammen med 1000 spejdere og ledere fra Danmark og forskellige lande i Europa, skal opleve en lejr der bygger på fantasispejd, internationale oplevelser og basis spejder.

For en dansk spejder er rafter, brændehugning og røg en naturlig del af lejrlivet, men det er nye oplevelser for flere af de udenlandske spejdere, der kommer fra bla. Nordirland, Scotland, Luxembourg og Tyskland.

Men der er selvfølgeligt også netcafe, med opstillede computere og storskærm der hele dagen viser billeder og tekst sendt fra spejdernes mobiltelefoner.

Gruppens ældste spejdere kom til lejren lørdag, og når de har bygget lejren op, deltager de i mange forskelige aktiviteter, både nat og dag. Tirsdag kommer gruppens yngste spejdere, som skal deltage i international dag, Disneydag og med til spejderfest torsdag aften.

Det sidste deltager de ældste også i, men de skal først på en lille hike rundt i området, hvor de undervejs skal overnatte i bivuark, inden de følges med resten af lejren til spejderfest.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Netcafe, pinocciofodbold og svævebanekørsel om natten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER