Ægte middelalderstemning på Voergaard

Ægte middelalderstemning på Voergaard

17. juli 2011 - kl. 9:59 - af

En fantastisk oplevelse, sådan lød det fra mange af de gæster, der lørdag, valgte at bruge dagen på Middelalderdage på Voergaard. ”Jeg synes, det er meget livagtigt og de lever sig 100% ind i rollerne”, lød det fra en af de mange gæster. ”Vi kommer helt sikkert igen, men der er meget at se endnu, inden vi skal hjem” fortsætter han, inden han sammen med familien tog bestik af området hvor Rødder og Vinger holder til.

Rødder og Vinger kan i øvrigt opleves på Sæby Torv i august måned, hvor de kommer og laver teater og gøgl til glæde for de mange lokale og turister, der måske ikke kommer forbi Voergaard i denne omgang. For dem der har muligheden, kan vi kun opfordre til at slå et smut forbi, det er bestemt en oplevelse værd, her kan alle sanser stimuleres og intet er overladt til tilfældigheder, alt er som dengang.

Også på Voergaard ruster man sig til det kedelige vejr, der er på vej, dette kunne tydeligt ses, da der allerede lørdag var gravet rander til vand rundt om teltene på slottet. Middelalderdagene kan opleves frem til søndag den 24. juli.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ægte middelalderstemning på Voergaard ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER