Frigørelse fra smadret bil hos Falck i Sæby

Frigørelse fra smadret bil hos Falck i Sæby

1. juli 2011 - kl. 17:35 - af

Hos Falck i Sæby, var det i går, torsdag, dagen for endnu en øvelse. Temaet for aftenens program var frigørelse og håndtering af tilskadekommende.
Frigørelsen skulle foregå efter sidste ny metode, hvor man klipper bilen op og derefter trækker i den, til den står i et V. På den måde er det lettere at komme til eventuelle tilskadekommende, samtidig med at patienten ikke lider unødig overlast i forbindelse med frigørelsen. Til øvelsen var der assistance af kollegaer fra Frederikshavn samt en paramediciner, så alt kunne foregå som ved en rigtig ulykke, og dermed også give erfaringer til redningsfolkene, der til den slags opgaver arbejder på tværs af hinanden. Til aftenens øvelse var der 22 mand samlet, de blev delt i 2 hold, hvorefter der blev arbejdet seriøst og intenst på de to smadrede biler, der var fremskaffet til formålet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frigørelse fra smadret bil hos Falck i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER