FDF Sæby på ”mini landslejr” i Aalborg ZOO

FDF Sæby på ”mini landslejr” i Aalborg ZOO

1. juli 2011 - kl. 11:32 - af

FDF Sæby var sammen med FDF Skagen, Aalbæk og Frederikshavn i weekenden ude og
overnatte i Aalborg ZOO, og bagefter tog de ca. 90 børn til Drengeborgen ved Ålbæk  for at holde resten af sommerlejren.

På zoo-turen, som var arrangeret af DUKA (De uniformerede korps i Aalborg), skulle børnene rundt i ZOO for at løse forskellige opgaver. Det drejede sig om alt fra at binde knob med pasta til at gå på mælkekasser. Vinderne af dette løb kunne være med til en surikat- eller isbjørnefodring. Senere på aftenen kom Sebastian Klein for at underholde børnene. Dette skabte stor begejstring både hos børnene og lederne. I løbet af showet forsøgte Sebastian både på at få kaninen ”Pedro” til at hoppe igennem en ring på stor afstand og at få musen ”Julius” til at finde ud af, hvilken af de to piger, som kom op på scenen, der var den pæneste. Efter underholdningen var det ved at være sent, og alle var trætte, så man begyndte at vandre ud mod savannen. Her skulle alle deltagerne sove. Selvom alle var trætte, var det stadig vigtigt at holde øje med, hvor man gik, så man ikke trådte man på noget, som man ikke havde lyst til at træde på!

Søndag morgen stod det så på afslutning i ZOO og  rejse til Drengeborgen. Da deltagerne var kommet til lejren, skulle alle telte sættes op igen, og lejrpladsen skulle gøres klar til 3 nætter. På Drengeborgen skabte børnene mange kontakter mellem kredsene og fik en masse nye venner ved de forskellige aktiviteter, som lederne havde arrangeret. Der var f.eks. forskellige værksteder, hvor de kunne lave forskellige smykker, træmænd, trommer, tamburiner og meget mere. Om aftenen var der underholdning med ”Bingo Banko”-spil og stort trylleshow med mange sjove og utrolige tryllekunster.

Lejren sluttede med en kæmpe vandkamp mellem næsten alle deltagere og ledere, som var med.

Selvom alle var trætte, da de skulle hjem, var alle børnene glade og havde haft en rigtig god lejr!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FDF Sæby på ”mini landslejr” i Aalborg ZOO' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger