Fantastisk præmiere på Sæby Løbeklub

Fantastisk præmiere på Sæby Løbeklub

5. maj 2011 - kl. 12:00 - af

Vejrguderne var med Sæby løbeklub under premieren lørdag 30. april. Solen skinnede fra en skyfri himmel da 63 entusiastiske løbere startede op ved Nordjyllandshallen. Over 20 løbere var med på begynderholdet som startede ud med en gå/løbetur på 2,5 km. Der blev løbet på distancer op til 11,5 km på 6 forskellige hold. Begynderholdet kunne sagtens være delt op i 2 hold med det store fremmøde. Vi vil fremover vurdere om det er nødvendigt. Fremover er vi sikker på at flere vil komme til, når de ser os løbe rundt i Sæby og omegn. De enkelte løbere vil efterhånden finde deres hold og måske arbejde sig op, på et endnu højere niveau.

De Tovholdere der styrede de enkelte hold gjorde et fantastisk job, og der var kun positive tilkendegivelser fra løberne efter dagens tur.

Løbere er folk med energi og fremdrift i, hvilket vi vil benytte os af, ved udvikling af klubben.

Der er folk der har masser af ideer til fremtiden i klubben. Opvarmningsprogrammer, Intervaltræning, Tilmelding til løb, Indkøb af løbetøj med logo, løbeure til tovholderene, og måske investering af løbebånd er bare nogle af de gode ideer til fremtiden. Men først og fremmest skal vi have en bestyrelse, vedtægter og det der høre sig til en klub. Dette vil vi snakke videre om under evauleringsmødet om en måneds tid, fortæller initiativtager Per Værnhøj.

Jeg glæder mig allerede til næste træning og er sikker på at vi inden sommeren er over er oppe på over 100 løbere i Sæby Løbeklub, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk præmiere på Sæby Løbeklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER