Revisor i Sæby afslørerede beruset 20-årig lampetyv

Revisor i Sæby afslørerede beruset 20-årig lampetyv

1. februar 2011 - kl. 12:39 - af

Der blev i aftes begået indbrud hos Revisionskontoret, Stygge Krumpens Vej i Sæby.
Peter Berg, som er indehaver af Revisionskontoret, blev tilkaldt til gerningsstedet af alarmen og kunne konstatere, at flere lamper var klippet ned og strømmen var kortsluttet.
Han kontaktede derfor Nordjyllands Politi for at anmelde indbruddet og derefter sin elektriker, da strømmen jo var afbrudt. Her lød meldingen, at der ville gå en time før at hjælpen ville være fremme, derfor tog Peter Berg plads i sit kontor, for som han fortæller, der var jo ingen alarm, så jeg måtte jo vente. Ventetiden blev dog ikke så lang, for kort tid efter bemærkede han en person i gang med at fjerne nogle lamper på husets ydervæg.
Da tyven følte sig afsløret, stak han af, og politiet blev nu igen alarmeret og kørte af sted mod Sæby.
Kort tid efter deres ankomst, blev tyven spottet på stien bag revisionskontoret. Her var han, formentlig p.g.a. beruselse, væltet ned af en skrænt, og det var derfor en let opgave for ordensmagten at anholde den unge mand.
Tyven, en 20-årig ung mand fra lokalområdet, fik herefter ransaget sit hjem hvor Politiet fandt de manglende effekter fra Revisionskontoret. Derfor er manden nu anholdt og sigtet for tyverierne, og kan efter al sandsynlighed også se frem til anklager for tidligere indbrud sammen sted.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revisor i Sæby afslørerede beruset 20-årig lampetyv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER