Falck kører til oliespild i Badskær ved Dybvad

Falck kører til oliespild i Badskær ved Dybvad

27. januar 2011 - kl. 19:59 - af

Lige inden spisetid blev Falck i Sæby kaldt til Badskær. Meldingen lød på oliespild i en bæk på Bomholdvej. Der er kørt 3 mand afsted med sugegrej og andet materiale med henblik på opsamling af det spildte olie. Det forlyder at olien stammer fra en landejendom.

Det har efterfølgende vist sig at være forurening i begrænset omfang og efter kun en lille times arbejde, kunne mandskabet returnere til Sæby.

Info: BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Falck kører til oliespild i Badskær ved Dybvad ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER