Syvsten IF gennemfører Bamsesfesten i Syvsten Hallen

Syvsten IF gennemfører Bamsesfesten i Syvsten Hallen

10. januar 2011 - kl. 0:36 - af

Syvsten IF gennemfører Bamsesfesten med orkesteret Bamses Venner samt en endnu ukendt solist.

– Vi har endnu ikke fået navnet på solisten, der optræder sammen med Bamses Venner, fortæller Inge Rasmussen og fortsætter: Festen bliver afholdt, som den oprindelig var planlagt med spisning, musik med De lune Jyder og som nævnt Bamses Venner. Vi havde et håb om at orkestret ville komme og spille, så vi kunne afslutte den lange æra Bamse og Bamses Venner har spillet i Syvstenhallen på en værdig måde. Dette lykkes og vi er taknemmelige. Vi er også taknemmelige over at så mange af vores publikum vil støtte om idéen med at mindes og ære Bamse på denne facon.

Skulle man ikke ønske at deltage i festen og ønske billetterne refunderet sker dette lørdag d. 15. januar kl. 13 – 14 i Syvstenhallens Cafeteria. I samme tidsrum sælges billetter der kommer retur.

Syvsten IF opdaterer løbende nyt om festen og solistnavn på idrætsforeningens hjemmeside www.syvstenif.dk

Inge Rasmussen kan kontaktes på 98469295 / 21451823 for spørgsmål.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvsten IF gennemfører Bamsesfesten i Syvsten Hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER