Tirsdagstræf med alvorligt emne og livsglæde

Tirsdagstræf med alvorligt emne og livsglæde

8. januar 2011 - kl. 10:27 - af

Tirsdagstræf med livsglæde og klippefast tro belyser et alvorligt emne i Østervrå Frikirke.

Et godt liv i kræftens skygge, er temaet for det kommende arrangement i Østervrå Frikirke. Kirken får besøg af naturvejleder Jens Tandal Olsen, Sulsted, der fortæller om sit liv med kræft.

Tre gange har dagens gæst haft sygdommen helt inde på livet. Alligevel ser han hver dag med håb på tilværelsen. Jens Tandal Olsen glæder sig hver dag over livet ikke mindst, når han tilbringer tid med sine nærmeste.

Jeg er naturvejleder og leder af Naturskolen i St. Vildmose, et arbejde som jeg er utroligt glad for, fortæller dagens gæst. Jeg er meget optaget af min tros betydning for mit liv, forklarer Jens Tandal Olsen, der bestemt ikke er ukendt med livets mørke sider, men min tro fylder mig med håb! Den giver mig det mod og den frihed til at være den, jeg er, men jeg oplever også, at jeg til stadighed er på vej, slutter naturvejlederen.

Dette livsmod og troen og håbet vil Jens Tandal Olsen komme meget mere ind på ved sit foredrag i Østervrå Frikirke, hvor han er gæst i Tirsdagstræf den 18. januar.

Alle er meget velkomne til arrangement, som er gratis, og der kan købes kaffe og brød, oplyser Frikirken.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdagstræf med alvorligt emne og livsglæde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger