Husk på søndag, kan du igen “vinde” dine julegaver

Husk på søndag, kan du igen “vinde” dine julegaver

18. december 2010 - kl. 10:31 - af

I morgen er det sidste søndag før jul. Så hvis du vil være en af de heldige, der får sin talon på julegaveindkøb udtrukket – så er det nu!

Som tidligere fortalt, handler det om, at alle der køber julegaver om søndagen, får udleveret en talon med indkøbets pålydende. Denne talon aflevere man så efterfølgende i den postkasse, der er monteret på Julemandens Hus. Hver søndag kl. 16 trækker Sæby Handelsstandsforening så taloner, og de heldige får værdien af deres køb på et gavekort, dog max. 5.000 kr. Det skal understreges, at den originale bon, skal fremvises for at få gavekortet udleveret.
Ligeledes skal det understreges at man ikke behøver at være tilstede ved udtrækningen.

Konkurrencen gælder ikke for firmaer eller forretningsdrivende der er medlem af foreningen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Husk på søndag, kan du igen “vinde” dine julegaver ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER