Julestemning og god musik på Lanternen

Julestemning og god musik på Lanternen

16. december 2010 - kl. 9:34 - af

På lørdag klokken 11 er der mulighed for at komme i den rette julestemning, hvis den halter lidt. Michael Kristensen fra Lanternen har allieret sig med Poul Martin og Burholt, bedre kendt under navnet Lanternens Jazzband, der skal forsøge at få julestemningen i top med tre timers svedig jazz og med julen som den røde tråd. Der er gratis entre som altid, oplyser Michael og opfordre de lokale til at slutte julehandlen af i hyggeligt samvær og krydret med god musik.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestemning og god musik på Lanternen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER