Byrådsmedlem Jørgen Tousgaard hjælper Sæby Miniby

Byrådsmedlem Jørgen Tousgaard hjælper Sæby Miniby

14. december 2010 - kl. 12:37 - af

Efter det på et tidligere tidspunkt kom frem, at der ikke kunne bevilges penge til Minibyen, kontaktede Jørgen Tousgaard Sæby Avis, da han var af den overbevisning, at pengene kunne findes, men måske blev søgt de forkerte steder.
Det kan simpelthen ikke passe, at så godt et projekt ikke skal støttes, jeg tror bare, det er de forkerte paragrafer, der søges under, udtalte han dengang.
Efterfølgende har Jørgen Tousgaard været i dialog med Minibyen, og det har nu udmøntet sig i 10.000 kr. via statens paragraf 18 midler. Penge som er tiltrængt, da Minibyen har planer om nye spændende projekter, og som alle andre har behov for kapital for at føre planerne ud i livet.
Nogen tænker måske, hvorfor de ikke i første omgang kunne bevilges penge, og årsagen kunne da også minde om en bedre Århus historie, men afslaget om støtte blev simpelthen begrundet med, at de der arbejdede med projektet var for gamle til at få støtte fra Frederikshavnerordningen, i det den pulje har til formål at støtte unge, og det kan man ikke just kalde medlemmerne i Sæby Miniby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådsmedlem Jørgen Tousgaard hjælper Sæby Miniby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger