Bedsteforældredag på Sæby Skole et hit!

Bedsteforældredag på Sæby Skole et hit!

10. december 2010 - kl. 15:09 - af

Torsdag kl. 13 slog SFO’en på Sæby Skole dørene op for bedsteforældredag – en tilbagevendende begivenhed, som er et tilløbsstykke af de helt store. 2-300 bedsteforældre fik en rigtig hyggelig eftermiddag i selskab med masser af glade børn, der alle ville vise “deres andet” hjem frem. Der blev også tid til at lave juledekorationer og andre juleting i alle afskygninger, og det der blev lavet kunne selvfølgelig tages med hjem. Ideen til bedsteforældredag kommer fra SFO’ens leder Ulla Larsen, som selv har børn i en anden institution, hvor denne event er et hit, så hvorfor ikke bringe en succes videre til Sæby Skole.

Det er i år 15 gang, at denne julehyggedag med bedsteforældrene bliver afholdt, og i lighed med de andre år var der også denne gang stor omsætning i både glögg og æbelskiver, så alle kunne forlade skolen med en god oplevelse og fyldte maver.

Vi er utrolig glade for opbakningen, fortæller Ulla Larsen, børnene glæder sig hvert år til denne dag, og vi kan jo se, at der allerede før dørene åbnes er kø for at komme ind. Mange af børnene mener bestemt det er årets bedste dag, så der er ingen tvivl, vi gør det igen, slutter Ulla Larsen leder af SFO’en på Sæby Skole.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bedsteforældredag på Sæby Skole et hit! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER