Sæby Øl og Sæby Julebryg – måske en gaveide?

Sæby Øl og Sæby Julebryg – måske en gaveide?

3. december 2010 - kl. 0:23 - af

”Ideen til en Sæby Øl opstod i foråret. En af mine gode venner sidder i bestyrelsen for bryghuset Vendia i Hjørring. Jeg spurte, hvorfor vi ikke lavede en Sæby Øl, da der ikke findes en sådan, da Sæby jo ikke har noget bryghus”.
Den ene ord tog det andet, og hen over sommeren havde vi de praktiske ting på plads, såsom at får tilladelse til at bruge ”fruen fra havet” som ”vartegn på vores etiketter” m.m, fortæller Thomas Rugholm.
I forbindelse med Sæby Folkeblads 100 års jubilæumsfest på Torvet, havde vi så muligheden for at lancerer Sæby Øl, og den blev modtaget med stor succes. Den fås i ½ ltr flaske, og derudover sælger vi en gammeldags 2 ltr patentflaske, som så kan opfyldes med frisk Sæby Øl i Cafeteria PitStop efter behov…..
Sæby Øl er en pilsnerøl, som er dejlig krydderet.
I den kommende uge får Sæby Øl en ”bror”, her lancerer vi Sæby Julebryg i ½ ltr flaske.
Sæby Julebryg er en traditionel mørk julebryg.
Så måske en oplagt gaveide – da Sæby Øl og Sæby Julebryg fås i gaveæsker med 3 stk, 4 stk eller 6 stk. Ligeledes sælges 2 ltr. patentflaske sammen med gavekort til 2 ltr øl også som en oplagt julegaveide. Sæby Øl fås i dag i flere butikker i Sæby, mens Sæby Julebryg kun kan købes hos Trafikcenter Sæby Syd.
Så til manden der har alt, er dette en oplagt julegaveidé, slutter Thomas Rugholm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Øl og Sæby Julebryg - måske en gaveide?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger