Sæby får nu kunst-julekort om vores dejlige by

Sæby får nu kunst-julekort om vores dejlige by

24. november 2010 - kl. 0:49 - af

Juleidyl fra Algade med Kirken og Det gamle Rådhus omgivet af nisser, engle, hjerter og julegæs giver en rigtig hyggelig stemning på et nyt kunst-julekort der nu udgives.

Julekortet er aftryk af et maleri af den lokale billedkunstner Finn Jakobsen.  Maleriet – og dermed også julekortene viser den hyggelige stemning der er i Sæby omkring jul. De gamle huse i Algade og kirken der knejser højt over alle bygninger. Det myldrer med liv. Nisser der sidder og hygger sig bag juletræet og masser af engle, hjerter og stjerner på himlen. Midt i det hele gemmer julemusen sig sneen og gæssene glæder sig over at de overlevede julen.

Jeg har fået flere opfordringer til at udgive mit maleri som julekort. Nu kommer det. Jeg håber kortet vil oplive gode minder om vores dejlig by, og så håber jeg at voksne vil inspireres til at fortælle julehistorier til børn og børnebørn ud fra julekortet. Det rummer alle julens historier, som vi gerne vil fortælle videre til vore børn og børnebørn, siger Finn Jakobsen.

Julekortet kan købes i nogle af byens forretninger og kan også både ses og bestilles direkte på hjemmesiden www.finnjakobsen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby får nu kunst-julekort om vores dejlige by' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER