Rejsegilde i kælderplan hos Sæby Autoværksted

Rejsegilde i kælderplan hos Sæby Autoværksted

20. november 2010 - kl. 11:33 - af

Fredag var dagen, som de ansatte hos Sæby Autoværksted har ventet på længe. Klokken 14 var der kaldt til rejsegilde, og Allan, der er indehaver af værkstedet, var da også ekstra smilende denne dag. Efter mere end et halvt år “op ad bakke” begynder det at se lyst ud, og jeg er positiv, fortalte han og fortalte videre: “Det har jo ikke været sådan noget, man bare lige gør, mange beslutninger og problematikker skulle løses, men nu lysner det, og branden tilbage i april kan vi ligge bag os, og glæde os til at byde velkommen i de nye lokaler omkring 1. Marts 2011, hvis vejrguderne ellers er med os”. Allan fik da også ros af arkitekterne på projektet, for altid at være rask i beslutningerne, hvilket også har haft stor indflydelse på, hvor langt tingene er nået. Sidst men ikke mindst fik håndværkerne også et rosende ord med på vejen af arkitekten, inden der traditionen tro blev budt på røde pølser og håndbajer.
Det lille traktement samlede da også mere end 50 kunder, håndværkere og forretningsforbindelser, i kælderen hvor der i nærmeste fremtid skal være dækopbevaring. Fantastisk at se så mange mennesker og især kollegaer, der også lige ville lykønske med projektet og hører lidt om de fine nye lokaler, der er under opførelse.
Selve værkstedet bliver også noget større, end det var, fortæller Allan – helt præcist dobbelt så stort, og med hele fem lifte under tag og en udendørs, så behovet skulle være dækket. Den udendørs lift er primært til dækskifte, og kommer til at ligge i umiddelbar nærhed af den før omtalte kælder, hvor dækkene opbevares.
Ellers får vi generalt mere plads og mindre lager, sluttede Allan, inden han skulle tilbage til sine mange gæster.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rejsegilde i kælderplan hos Sæby Autoværksted ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER