Slagter Klaus Kjærgaard har solgt forretningen

Slagter Klaus Kjærgaard har solgt forretningen

10. november 2010 - kl. 15:53 - af

Klaus Kjærgaard der i mere end 13 år har eksisteret i Vestergade har dags dato solgt forretningen til en af sine betroede og trofaste medarbejdere. Jeg har vendt det mange gang, og det er selvfølgelig ikke en beslutning jeg har taget fra den ene dag til den anden, men i samråd med min familie er jeg kommet frem til at tiden nu er inde til at sadle om og bruge mere tid sammen med familien, fortæller Klaus Kjærgaard.
Han er fra i dag gået på orlov, og får dermed mere tid til Joan og deres 4 børn.
Om fremtiden fortæller Klaus, at et af hans største ønsker er et job som fagskolelærer, da han bestemt ikke er træt af branchen, så om det er et ønske der går i opfyldelse, må tiden vise, lige nu er det “pay back time”, fortæller han med et stort smil. Joan mener det er tid for at male hus, passe børn og alt det andet som jeg ikke har haft den fornødne tid til tidligere, slutter han.

Det store spørgsmål nu er så, hvem overtager i disse tider en slagterforretning, og her findes der kun et svar, Anders Engen. Anders er en 28-årig Sæby-dreng, og har sammenlagt brugt 9 år af sit liv i selskab med Klaus Kjærgaard og butikken i Vestergade i Sæby. Allerede som ung, var Anders i skolepraktik i butikken, og i dag kan han så kalde sig direktør, kommer det tørt fra Klaus, som også understreger, at Anders gennem meget lang tid har været den bærende kraft i butikken. Han er her altid, og har brugt mange kræfter på forretningen, som altid har haft hans store passion, så det er ikke en helt “grøn” slagter, der her er blevet selvstændig. Anders har udover sig selv 3 friske medarbejder, der alle støtter 100% op om deres nye chef, vi kender ham jo, og ved hvad han står for lyder det. Derudover vil Klaus også være at finde i butikken i ny og næ, for at hjælpe den nye ejer godt i gang. Anders har ikke de store planer om ændringer i butikken lige nu, men glæder sig til at kunne fører nye og spændende ideer ud i livet på et senere tidspunkt. I forbindelse med overtagelsen holder Anders reception i butikken søndag d. 28. November i forbindelse med julelysene tændes i Sæby. Det vil glæde ham at se alle nye som gamle kunder til et lille traktement på adressen i Vestergade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slagter Klaus Kjærgaard har solgt forretningen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER