Aalborg BK trak det længste strå mod Sæby

Aalborg BK trak det længste strå mod Sæby

25. oktober 2010 - kl. 9:52 - af

Sæbys damer indtager sidstepladsen i divisionen, efter nederlag mod lokalrivalerne fra Aalborg denne weekend.
Det blev som forventet et meget spændende opgør, hvor begge hold gav, hvad de havde.
Sæby havde til dette opgør fået tilgang af Signe G. Brandt, som spillede sin første kamp denne sæson. Det var en tydelig forstærkning til holdet. Hun var konstant en trussel i angrebet, og stjal mange bolde, men til gengæld manglede holdet Charlotte Simonsen og Gitte Schimmell. Dette kunne mærkes på manglen fra scoringer fra distancen.

1. Division damer Aalborg BK – Sæby 65 – 53

Periodecifre:
1 20-20
2 14-09
3 16-14
4 15-10

Første periode: Sæby kommer til første scoring, men begge hold skiftes derefter til at bringe sig på tavlen. For Aaborg er det primært Sofie Venndt og Sara Santos, der laver pointene, mens det er Henrette Sørensen og Line Clausen, der er mest scorende for Sæby. Perioden ender helt lige 20-20.

Anden Periode: Igen starter kampen lige frem til fjerde minut til stillingen 26-26. Derefter får hjemmeholdet et lille forspring på 34-26, men Signe Brandt sætter en 3 pointscoring med få sekunder tilbage og holder spændingen til anden halvleg.

Tredje periode: Ålborg får en god start og bringer sig yderligere foran med 42-29, før Sæby kommer rigtig i gang. Nu er det Sæbys Christina Legaard, der finder vejen til kurven og spiller en god periode, samtidig holdes Ålborgs Sara Santos væk fra scoringer, og der hentes ind på hjemmeholdet føring. Stillingen ved periodeslut er 50-43.

Fjerde periode: Ålborg vinder de første 5 minutter med 9-2, og kampen kunne nu se ud som afgjort til hjemmeholdets fordel. Men som så mange gange før, giver Sæby ikke op, der overgås nu til presforsvar og henter Aalborg med 2-8 på 2 minutter. Tættere kommer Sæby dog ikke, og de to sidste scoringer går til Aaborg, som vinder kampen 65-53.

”Vi har nu et svært program foran os med tre udekampe i træk efter næste weekend, hvor vi sidder over, men vi kan glæde os over, at holdet er fuldtallig og skadesfri til næste kamp”, udtaler træner Henrik Hansen.

Scoringer for Sæby: Signe G. Brandt 15 point, Henriette Sørensen 13, Christina Legaard 9, Nanna Jensen 6, Line Clausen 6, Kamille Arvidson 2, og Louise Munch 2 point.

PR SÆBY BASKET: STEN FREDERIKSEN

En kommentar til “Aalborg BK trak det længste strå mod Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Aalborg BK trak det længste strå mod Sæby”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalborg BK trak det længste strå mod Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER