Handelsstandsforeningen søger om tilskud til infoskilte

Handelsstandsforeningen søger om tilskud til infoskilte

20. oktober 2010 - kl. 9:11 - af

Medlemmerne i Sæby Handelsstandsforenings bestyrelse har efter gennemgang af den tidligere omtalte og debaterede byanalyse, udarbejdet af Cowi, besluttet at gøre byens butikker mere synlige ved de centrale indfaldsveje til byen. Derfor har foreningen ansøgt Frederikshavn Kommune om tilskud til etablering og opsætning af infoskilte i byen. Disse skilte skal forsynes med oversigtskort, der skal gøre det mere overskueligt at finde byens mange spændende forretninger, uanset hvilken ende af byen man befinder sig i. Et tiltag som ligger godt i tråd med den sammenbinding af byen som Cowi bl.a. efterlyste i sin rapport. Dette tiltag skal ses som et aktiv for byens borgere og vores mange turister, da der her er mulighed for hele tiden at holde sig opdateret med byens mange specialforretninger og deres placering.
Ansøgningen skulle være behandlet på Teknisk Udvalgs møde den 12. oktober, men blev af ukendte årsager udsat til senere. Der er dog stadig tro og håb på, at ansøgningen kan imødekommes, således at infoskiltene kan tages i brug i forbindelse med startskuddet til turistsæsonen 2011.
SaebyAvis.dk følger behandlingen af ansøgningen og informere om udfaldet, når Teknisk Udvalg har behandlet sagen.

2 kommentarer til “Handelsstandsforeningen søger om tilskud til infoskilte” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Handelsstandsforeningen søger om tilskud til infoskilte”

  • Det kunne da også være fantastisk – såfremt der kommer information om alle de spændende arrangementer der løber af staben – som normalvis kun kan ses i folkebladet samme uge som arrangementet foregår om lørdagen……
    Hvilken idé – med en månedsoversigt – så kunne man jo planlægge med familien om en samlet tur til spændende arrangementer på torvet…… 🙂

  • Det kommer der også. Ansøgning om skiltene er foregået i samarbejde mellem handelsstandsforeningen og Sæby Turistkontor. Planen er at der løbende igennem sommeren kommer opslag op om aktiviteter over hele byen inklusive dem der foregår på torvet.
    Hilsen Kim Poulsen
    medlem af Sæby Handelstandsforenings bestyrelse.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Handelsstandsforeningen søger om tilskud til infoskilte ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER