Stor flytte/åbningsdag for Rema 1000 i Sæby

Stor flytte/åbningsdag for Rema 1000 i Sæby

15. oktober 2010 - kl. 5:29 - af

I går åbnede Rema 1000 deres nye forretning på hjørnet af Sophus Falcks Vej og Aalborgvej. Den nye forretning har et salgsareal på ca. 709 kvm., hvilket har givet mulighed for en udvidelse i bl.a. fersk kød-  og frugt og grønt afdelingerne, og det glæder vi os meget til, fortæller købmand Jimmy Rulle, som for 4 år siden startede Rema 1000 i Sæby. Der har været en meget stor fremgang i forretningen, og der har været behov for en ny og større forretning, og det har vi så fået nu, fortsætter en meget glad købmand.

Dagen startede med lange køer, og traditionen tro skulle den røde snor klippes. Dette var lagt i hænderne på direktøren for Rema 1000 Danmark, Henrik Burkal. Herefter blev der delt 300 roser ud til de første kunder, men forretningen var hurtig fyldt med mange glade mennesker, som i dagens anledning var kommet for at sige tillykke, men selvfølgelig også var kommet efter de mange gode åbningstilbud, og samtidig også for at få mulighed for at få sig en smagsprøve – og dem var der rigelig af – alt fra brød, kød og kaffe.

Man kunne mærke på personalet, at de var glade for den nye forretning, og kunderne havde en helt fantastisk kø kultur – så alle var meget glade, slutter købmand Jimmy Rulle.

De 3 første der fik adgang til den nye forretning, var Hans og Lone Jensen fra Hørby og Dennis Albertsen fra Sæby.

SaebyAvis.dk ønsker Rema 1000 tillykke med den nye forretning.

Info/Foto: BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor flytte/åbningsdag for Rema 1000 i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER