7. klasser konkurrerede i quiz kaldet ”Smart-parat-svar”

7. klasser konkurrerede i quiz kaldet ”Smart-parat-svar”

10. oktober 2010 - kl. 0:14 - af

Torsdag afholdte Sæby Kulturhus den store quiz for 7. klasser kaldet ”Smart-parat-svar”.

7. klasser fra kommunens skoler konkurrerede mod hinanden i paratviden, og vi har godt nok nogle kloge unger her i vores kommune!

Der var 12 deltagende hold, helt fra Skagen til Østervrå til Voerså, Sæby og Frederikshavn. Alle hold havde klassekammerater med til at heppe, så Manegen – Sæby Kulturhus var propfyldt af over 200 glade skoleelever.

Vinderholdet blev ”Skaw-stars” fra Brovandeskolen i Skagen. De skal nu videre til den regionale finale i Aalborg den 28. oktober og vi krydser selvfølgelig fingre for at de også vinder derinde. Hvis de vinder skal de videre til den store finale i Det Berlingske Hus i København den 25. november – og det kunne jo være rigtig spændende!

Men lige meget hvad – så var det bare super godt gået!!

Tillykke til Skaw-stars!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '7. klasser konkurrerede i quiz kaldet ”Smart-parat-svar”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER