Sæsonstart i Sæby vinterbadeklub

Sæsonstart i Sæby vinterbadeklub

5. oktober 2010 - kl. 14:22 - af

Lørdag den 2. oktober hold Sæby Vinterbadeklub “De Blå Næser” sæsonstart. “Vejret var ikke helt med os, men på trods af den lidt blæsende start havde vi et rigtigt fint fremmøde”, fortæller Kim Kupetz. Efter dyppet i det kolde havnebassin stod den på rundstykker, kaffe og en lille skarp i sejlklubbens lokaler.

Vi er rigtigt glade for at have fået mulighed for at benytte sejlklubbens lokaler. Det er lidt nemmere at blive siddende og lave alt det sociale, når der er nogle indbydende omgivelser fortæller Kurt Frandsen, der ligesom Kim er bestyrelsesmedlem. Yderligere kunne de fortælle at klubbens store fællesprojekt, en sauna opbygget i en skurvogn, desværre ikke var færdig til sæsonstart. Til gengæld har de ikke andet end ros til overs for de frivillige der har lagt rigtigt mange timer i projektet.

Iøvrigt er alle der leger med tanken om at prøve vinterbadning af, velkommen til vores fællesbadning lørdage kl. 08.00. Det er ganske gratis, og ønsker man at fortsætte kan man så tegne et medlemskab.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart i Sæby vinterbadeklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER