Skyd ikke dådyr selv om jagten går opfordre jægerne

Skyd ikke dådyr selv om jagten går opfordre jægerne

1. september 2010 - kl. 0:01 - af

Jægerne i Nordjylland opfordrer nu kollegerne til ikke at skyde dådyr selv om jagten går.

I dag starter jagten på dådyr, men i modsætning til hvad man skulle tro opfordrer jægerne til at man ikke skyder dem.

-Hellere lade riflen stå i skabet og vente til de der tre år er gået, så vi kan få noget ordentligt dåvildt i stedet for de der nærmest husdyr som hopper rundet i øjeblikket, siger jæger Ole Holm fra Østervrå til TV2/NORD.

Sidste vinter blev der udsat omkring 100 dådyr i Nordjylland. Da de er hentet fra Dyrehaven på Sjælland er de næsten tamme. Derfor skal de fredes de første år, så bestanden kan vokse og dyrene blive vilde.

Den midlertidige fredning plejer at være en formssag, men af en eller anden grund har indenrigsminister Karen Ellermann ikke skrevet under på fredningen. Det har fået det socialdemokratiske folketingsmedlem Flemming Møller Sørensen til at rykke ministeren.

Læs hele historien på TV2nord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skyd ikke dådyr selv om jagten går opfordre jægerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER