Så er billetsalget til høstfest i Sæby skudt i gang

Så er billetsalget til høstfest i Sæby skudt i gang

18. august 2010 - kl. 12:14 - af

Fra i dag kan man købe billetter til årets høstfest i Nordjyllands Hallen. Datoen for festen er lørdag d. 25. september, og allerede nu kan vi løfte sløret for både menu sammensætning og ikke mindst musikken, der skal danses til.
Dørene åbnes kl. 17, og kl. 18 starter festen officielt.

Høstmenuen består af: Torskeanretning med rejer, dressing og flutes, og stor buffet med svinekam stegt som vildt, oksetyndsteg, krydderkartofler samt stort salatbord med dressing og flutes, og som dessert er der hjemmelavet is med frugter, inden der bliver budt op til dans. Maden leveres af mor Karen fra Syvsten Kro, og aftenens musik står Curly Flowers for, så der er på alle måder lagt op til et brag af en fest i lighed med tidligere år.

Billetterne kan som sagt købes fra i dag i Skjold’s klubhus, eller i SuperBrugsen til den nette sum af 149 kr. incl. menu, og der er kun 550 billetter, så skynd dig!

Vel mødt og velbekomme!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er billetsalget til høstfest i Sæby skudt i gang ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER