Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air

Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air

1. august 2010 - kl. 0:01 - af

Med mindre end 7 døgn til start, er Dybvad Open Air øjensynlig rendt ind i det, man vel kan betegne som den største udfordring nogensinde. Hovednavnet i Søparken på lørdag Shakin Stevens aflyser koncerten på grund af sygdom. Han har aflyst alle koncerter i nærmeste fremtid, skriver Dybvad Open Air på deres facebook profil,  og dermed også Dybvad Open Air.
Det må uden tvivl ligge et kæmpe pres på arbejdsgruppen bag koncerten i Søparken, da der jo ikke ligefrem er oseaner af tid at rutte med, måske kan det vise sig at være deres held, at der er ”Smukfest” i Skanderborg, og der derfor er mange store både inden- og udenlandske kunstnere indenfor kort afstand. Dette er dog kun gisninger og et bud på en eventuel løsning af det akutte og kritiske problem, de er løbet ind i.
Vi vil i løbet af søndagen forsøge at få en kommentar fra Dybvad Open Air og følger naturligvis situationen, og kan forhåbentlig indenfor nærmeste fremtid offentliggøre et andet super navn til koncerten.

4 kommentarer til “Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER