Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air

Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air

1. august 2010 - kl. 0:01 - af

Med mindre end 7 døgn til start, er Dybvad Open Air øjensynlig rendt ind i det, man vel kan betegne som den største udfordring nogensinde. Hovednavnet i Søparken på lørdag Shakin Stevens aflyser koncerten på grund af sygdom. Han har aflyst alle koncerter i nærmeste fremtid, skriver Dybvad Open Air på deres facebook profil,  og dermed også Dybvad Open Air.
Det må uden tvivl ligge et kæmpe pres på arbejdsgruppen bag koncerten i Søparken, da der jo ikke ligefrem er oseaner af tid at rutte med, måske kan det vise sig at være deres held, at der er ”Smukfest” i Skanderborg, og der derfor er mange store både inden- og udenlandske kunstnere indenfor kort afstand. Dette er dog kun gisninger og et bud på en eventuel løsning af det akutte og kritiske problem, de er løbet ind i.
Vi vil i løbet af søndagen forsøge at få en kommentar fra Dybvad Open Air og følger naturligvis situationen, og kan forhåbentlig indenfor nærmeste fremtid offentliggøre et andet super navn til koncerten.

4 kommentarer til “Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Shakin Stevens aflyser på Dybvad Open Air ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger