Canon markerer succesfuldt fotosamarbejde i Sæby

Canon markerer succesfuldt fotosamarbejde i Sæby

18. juni 2010 - kl. 10:40 - af

CLICK-kæden, som lokalt er repræsenteret ved Foto Click Sæby, har i en længere periode haft et tæt samarbejde med Canon Danmark omkring salg og markedsføring af Canons fotoprodukter. Dette samarbejde har medvirket til, at Canon har en imponerende førsteplads inden for digitalfoto i Danmark.

Den suveræne førsteplads dækker over både digitale kompaktkameraer og digitale spejlreflekskameraer, hvor Canons markedsandele er på 35,3 procent for kompaktkameraer og hele 57,2 procent for spejlreflekskameraer.

For at markere denne suveræne førerposition, har Canon valgt at sætte kulør på gadebilledet i Sæby i perioden 21. – 27. juni ved at stille en splinterny Citroën DS3 til rådighed for Click i Sæby. Bilen er klædt på i farvestrålende fotos af Canons fotoprodukter og ingen, der ser bilen, vil være i tvivl om, at Canon er NR. 1 PÅ FOTO.

Henrik Christensen fra Click i Sæby udtaler: ”Vi synes det er rigtig festligt, at vi kan være med til at præge gadebilledet her i byen med et så markant budskab. Vi er meget stolte af, at vi som en del af CLICK-kæden har medvirket til at skabe så flotte resultater for Canon Danmark, og vi nyder at kunne vise lokalsamfundet, at vi er en del af en succes.”

Man vil i øvrigt kunne se de kulørte fotobiler rundt omkring i gadebilledet i det ganske land frem til udgangen af september 2010.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til : Click, Vestergade 20 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Canon markerer succesfuldt fotosamarbejde i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER