5. afdeling af Tour de Pedal afviklet i blæst

5. afdeling af Tour de Pedal afviklet i blæst

26. maj 2010 - kl. 0:13 - af

Femte og næstsidste afdeling af årets Tour de Pedal blev afviklet tirsdag den 25. maj. Himlen var blå, men det blæste en del. På grund af vinden var ruten blevet lagt som en bytur på 11 km. i Sæby. Ruten gik bl.a. forbi Rolykke, Sæby Stadion, Østkystvejen, Vandløsvej, Otto Bannersvej og tilbage til Firmaidræt Sæbys klublokaler på Sæbygårdsvej 32b.
Præmierne til aftenens cykelarrangement blev sponseret af Nordjyske Bank.

De heldige vindere blandt de 63 deltagende var:

Johan Honum, Hattemagervej, Connie Jensen, Elisabeth Billesvej, Åse Back, Toftevænget, Kirsten Bang, Hjulmagervej, Britta Lindgren, Gl. Ålborgvej, Frank Pedersen, Stygge Krumpensvej, Jens Peter Fuglsang Pedersen, Åkandevej, Grethe Pedersen, Nejsiggyden, Merete Højbjerre Kløvermarken, Bent Kristensen, Søndermarksvej, Henning Eduardsen, Otto Bannersvej, Anne-Marie Lambertsen, N. C. Nielsensvej.

Onsdag den 19. maj var vendepunktet på ringcyklingen Volstrup Kirke og dagen efter torsdag var vendepunktet vejkrydset Karupvej / Understedvej.

Sponsorerne var Cykelgården, Sparekassen Vendsyssel og Sæby Fiskeindustri. De heldige vindere blandt de 60 deltagere var:

Johan Honum, Hattemagervej, Britta Lindgren, Gl. Ålborgvej, Hardy Nielsen, Elisabeth Billesvej, Kirsten Pedersen, Solsbækvej, Keld Kristensen, Elisabeth Billesvej, Birthe Nielsen, Vævervej, Villy Nielsen, Peder Munks Vej, Tove Hellum, Buntmagervej, Grethe Nielsen, Elisabeth Billesvej
Vendepunktet på onsdagens ringcykling er Professorens Plantage, og på torsdag den 27. maj vendes der på Parkeringspladsen ved Trafikcenter Nord, Vangen.
På tirsdag den 1. juni afholdes årets sidste afdeling af Tour de Pedal, hvor der trækkes lod blandt alle deltagerne i årets Tour de Pedal, om en cykel sponsoreret Sparekassen Vendsyssel. Starten går som sædvanligt fra Firmaidræt Sæbys klublokaler på Sæbygårdvej 32b, skriver Leif Sørensen Firmaidræt Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '5. afdeling af Tour de Pedal afviklet i blæst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER