Et godt børneloppemarked på torvet

Et godt børneloppemarked på torvet

17. maj 2010 - kl. 5:27 - af

Lørdag formiddag var der igen børneloppemarked i Sæby Handelsstandsforening.

Der var ikke så mange børn der havde tilmeldt sig som de tidligere år, men mon ikke det til dels skyldtes de våde vejrudsigter, og det faktum at der var Kr. Himmelfartsferie.

Men de børn der mødte op, havde i den grad ryddet op på værelserne, så der var et stort og godt udvalg af brugt legetøj.

Og det meste af det skiftede ejere. Scootere, legekomfurer, LEGO, Jumbobøger, gameboy, gåstole, dukkehuse og meget mere blev solgt, og alle børnekræmmere var godt tilfredse med salget og kunne gå hjem med en god skilling på lommen.

De tunge grå skyer, der hang over Torvet hele formiddagen holdt tæt lige indtil kl. 12.00 hvor der blev serveret pizza og sodavand til kræmmerne. Pizzaerne var noget som alle børnene havde set frem til med stor glæde. Så mens børnene spiste pizza, pakkede forældrene ”lopperne” sammen, og så var det tak for i dag.

Næste børneloppemarked bliver lørdag den 23. oktober (efterårsferien)

Det næste arrangement for børn, bliver den 19. juni, hvor vi skal have kåret Sæbys Sødeste kæledyr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et godt børneloppemarked på torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER