Gigantshow med 70 dyr og artister gæster Sæby

Gigantshow med 70 dyr og artister gæster Sæby

4. maj 2010 - kl. 0:05 - af

Så er sommeren over Sæby, cirkus kommer til byen. Lørdag d. 15 maj kl. 15 kan du opleve Cirkus Arene på pladsen ved Solsbækvej.

Cirkus Arena 2010 præsenterer det største opbud af stjerneartister og cirkusdyr – der er set i mange år i Danmark.
Med 55 år i morskabens tjeneste er Cirkus Arena fast forankret som danskernes foretrukne cirkus nr. 1. Giv lattermusklerne frie tøjler, læn Dem tilbage og nyd forestillingen. Cirkus Arena 2010 tager udgangspunkt i det traditionelle cirkus med den runde manege, flotte dyrenumre med heste og elefanter – hunde – zebraer – dromedarer – alpakaer. Herefter suser forestillingen lige ind i nutiden på ryggen af 6 motorcykler.
De skal se artisteri i verdensklasse og med en høj humorfaktor. Vi lover topunderholdning til alle generationer – kort sagt: Her er cirkusforestillingen for hele familien.

En verdenssensation vender tilbag
e
Første gang Daniel Diorio og hans Globe of Death optrådte i Cirkus Arena var de 3 kørere i kuglen, Det var en sensation, man ikke tidligere havde set i Danmark. Så gik drengene fra Brasilien hjem og øvede sig og vendte tilbage i 2005 med 4 kørere i kuglen.  3 år senere påstod Daniel og hans Hell Drivers, at de kunne presse 5 kørere ind i kuglen – samtidigt. Alle, der oplevede dette nummer i 2008, var enige om, at nu var grænsen nået! Nu prøver de igen – de vil slå deres egen rekord!  Samme kugle, samme motorcykler, Men nu med 6 kørere samtidigt. Det bliver vildt nervepirrende.

Masser af flotte dy
r
Cirkus og dyr hører sammen og i årets forestilling er der lagt særlig vægt på de flotte dyrenumre. Familien Casselly viser deres fantastiske afrikanske elefanter i en forrygende opvisning.  Arenas elegante hvide araberhingste i frihedsdressur fremvises for første gang af Laura Berdino. Laura er pigen fra Viborg, der startede som feriebarn og mange år senere giftede sig med Jackie Berdino. De skal se en herlig eksotisk fremvisning af dromedarer, zebraer og alpakaer ved Patrick Berdino, 4. generation i familien Berdino. Menneskets og ikke mindst Wolfgang Lauenburgers bedste venner er en samling af herlige hundebasser, som mestrer de sjoveste kunster.

Klovne og akrobati
k
Forestillingen byder på fremragende akrobatik, bl.a. de forrygende flyvende mennesker fra den prisbelønnede kinesiske stortrup The Sailors, der sammen med de tre Wozniewski giver forestillingen stil og klasse.  Den italienske spasmager Jimmy Folco er på spil både indenfor og udenfor manegen. Konstantin Mouraviev og Max Weldy er umulige at sætte i en artistisk bås, men når akrobaterne klovner og klovnen er en akrobat, så letter latteren fra stolerækkerne, og forestillingen bliver til en totaloplevelse.

Forestillingen varer ca. 2 timer og 20 minutter inkl. Pause.

Tjek iøvrigt hjemmesiden: www.arena.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gigantshow med 70 dyr og artister gæster Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER