Sæby Badmintonklub U13D pulje vindere

Sæby Badmintonklub U13D pulje vindere

12. april 2010 - kl. 8:58 - af

Efter en lang sæson er Sæby Badmintonklub U13D hold blevet puljevindere. Holdet har vist stor fremgang gennem turneringen og har i sæsonens 10 kampe opnået 7 sejre og kun et nederlag. Dette har betydet, at holdet kvalificerede sig til Kredsmesterskabet. Desværre opnåede de ikke medaljer her.
Med en stor tilslutning til årgangen har det været nødvendigt at skifte mellem spillerne til holdkampene. Alle har her kæmpet fantastisk og bakket hinanden op til kampene.
Holdet har spillet med: Anders Hjort, Andreas Schack, Nicklas Oldager, Kasper Smedegård Nielsen, Louise Korsgaard, Emil Frost Svendsen, Phillip Egetoft, Natali Toft Christensen, Carl Rømer Christensen, Jeppe Kristensen, Rebecca Hellum, Nikolai Andersson, Julius Mørk Nielsen, Jonas Brønnum og Rune Larsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Badmintonklub U13D pulje vindere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER