5 stk. Fritz Hansen stole stjålet hos revisor i Sæby

5 stk. Fritz Hansen stole stjålet hos revisor i Sæby

31. marts 2010 - kl. 10:09 - af

På revisionskontoret på Stygge Krumpensvej i Sæby er der i nat i tidsrummet mellem kl. 02.16 og 02.20, stjålet 5 stole af mærket Schur fra Fritz Hansen model 3107 til en værdi af 20.000 kr. Tyvene har skaffet sig adgang ved at bryde en glasdør op på bagsiden af huset.
Hvis nogen har oplysninger om stolene, kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon: 114

Der blev mandag den 29. marts om aftenen begået indbrud hos Spar Havnekøbmanden, Havnen i Sæby.
Tyvene opbrød skydedørene og i forretningen blev der stjålet diverse flasker spiritus samt noget smertestillende medicin.

På Fritidscenteret i Sæby har en dame mistet sin Sony Ericsson mobiltelefon samt en Ipod fra Apple. Tingene er forsvundet fra en taske i omklædningsrummet. Tyveriet er anmeldt til Nordjyllands Politi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '5 stk. Fritz Hansen stole stjålet hos revisor i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER