Sæbys nye klubmestre i atletik kåret

Sæbys nye klubmestre i atletik kåret

28. marts 2010 - kl. 8:28 - af

Sæby Fritidscenter summede af aktivitet ved årets sidste indestævne. 42 var tilmeldt klubmesterskabet i mangekamp. Man skulle deltage i fem øvelser for at stille op. 2x30m løb, 200m løb, længde og højdespring samt kuglestød. Pointene blev lagt sammen og vinderen fundet. Dog blev der ikke kåret klubmestre i de yngste aldersgrupper. 19 forældre fungerede som dommere i de forskellige dicipliner.

Atletiktræningen på Atletikstadion starter med Standerhejsning torsdag den 8. April kl. 18.00

Klubmesterne blev:

10-11 år:

Anne Farum og Kasper Røntved

12-13 år:

Sara Vanggaard og Jonas Bak.

14-15 år:

Jakob Sørensen.

Skriver Gunnar Møller Nielsen, Formand for SIK 80

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys nye klubmestre i atletik kåret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER