Sæby Jagtforening afholder trofæaften på Jagtcenter Nord

Sæby Jagtforening afholder trofæaften på Jagtcenter Nord

19. marts 2010 - kl. 0:02 - af

Tirsdag d. 23. marts afholdes traditionen tro trofæaften, hvor dem der har noget at prale af kommer i rampelyset. Helt præcist er det dem som i året har haft heldet med sig, som kommer og viser deres trofæer frem og fortæller om, hvordan de kunne være så heldige.

Arrangementet starter kl. 19 på Jagtcenter Nord, Dyrhedevej 16 i Sæby, og alle interesserede er meget velkomne.

Niels Hansen kommer på besøg og viser en film og fortæller om, hvordan det er at skyde hjort i Irland. Ligeledes fortæller og viser Bjarne Nielsen film, om den tur han vandt på et tidligere tidspunkt til Afrika, og om de 4 vildt arter han nedlage på turen. Turen var arrangeret af Sparta Hunting og blev vundet ved lodtrækning til et tidligere arrangement.

Sidst men ikke mindst kommer dem, som hver torsdag er på knivkursus på Sæbygaard skolen og viser deres knive frem. Knivene bedømmes og den flotteste skal findes.
Der vil I løbet af aftenen blive serveret kaffe og kage til de fremmødte, slutter John Lang.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Jagtforening afholder trofæaften på Jagtcenter Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER