Præstbro forsvarede mesterskab.

Præstbro forsvarede mesterskab.

27. januar 2010 - kl. 10:23 - af

Præstbro Jagtforening forsvarede sit kommunemesterskab i jagtskydning, da Frederikshavns Kommunes jagtforeninger lørdag formiddag havde sat hinanden stævne på Jagtcenter Nord syd for Sæby.
Jagtskydning foregår på den måde, at skytterne får serveret 24 lerduer i alt. 6 bagduer, 6 venstre og 6 højreduer samt 6 spidsduer. Lerduerne kommer ud af maskinerne med en fart på mellem 80 og 90 kilometer i timen, og så er det bare med at være parat, for ellers ender det med, man bliver noteret for et stort nul.
I alt deltog 34 skytter i mesterskabet, og de fem bedste skytter fra hver forening talte til den endelige placering.
Præstbro forsvarede sit mesterskab fra sidste år og blev nummer et. Nummer to blev Strandby, og Ørtoft Jagtforening tog sig af tredjepladsen.
– Det var rent ud sagt en rigtig kold omgang, fortæller en af skytterne på Præstbroholdet, Henrik Terkelsen, og fortsætter.
– For det første har vi ligget stille i 3 – 4 måneder, og det er først på sæsonen. Sne, kulde og stive fingre gjorde sit til, at præstationerne ikke kom helt i top, men det er jo ens for alle, fortæller Henrik Terkelsen.
Dagens topskytte, Brian Severinsen, kom også fra Præstbroholdet. Brian nedlagde alle 24 lerduer, men han måtte bruge et par ekstra skud, i det råkolde vintervejr.

Tekst og foto: Frilev Emil Pedersen

Medaljetagerne umiddelbart efter præmieoverrækkelsen. Bagerst fra venstre formanfd for Jagtcenter Nord, Anders Jakobsen. Det vindende hold fra Præstbro med Torben Tabro, Henrik Terkelsen, Rikky Rasmussen, Bo Lindegaard og Brian Severinsen. I midten fra venstre ses Strandby med Torben Quist, Tommy Gravesen, Michael Birklykke, Nicolai Hansen og Jeppe Frederiksen. Forrest fra venstre Ørtoft med Jesper Dissing, Bent Andersen, Flemming Pedersen, Per Hermansen og Mads Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præstbro forsvarede mesterskab.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER