Fire heste fra en gård i Sæby, gik gennem isen.

Fire heste fra en gård i Sæby, gik gennem isen.

23. januar 2010 - kl. 22:54 - af

Fire heste i Sæby slap lørdag ud af deres indhegning og begav sig mod bondegårdens varme. Men fire af dem gik gennem isen på en sø.
De får her til aften særlig forplejning hjemme på gården, tidligere på dagen var de nemlig tæt på at miste livet, da de brasede gennem isen på en lille sø.
– På en eller anden måde har de ødelagt hegnet og er gået ud. Da der er meget tyk is på søen, har de nok troet, at de stadig gik på land, fortæller hestenes ejer, Dieter Bochdam til ekstrabladet.dk.
De fire heste kunne hverken komme frem eller tilbage, da de var gået gennem isen. Én af hestene var ved at give op, men resolut sprang Dieter Bochdam i det iskolde vand, og holdt hesten hoved oven vande. Imens hentede hans kone hjælp hos naboerne.
Hestene har nu fået varmetæpper på og er sluppet helt uden mén. Og trods den uventede vinterbadning er Dieter Bochdam også ved godt mod:
– Jeg har haft travlt med at skaffe en varmekanon og stille den i stalden. Men bagefter tager jeg et varmt bad, og så går det nok. Men dyrene først, siger han ifølge ekstrabladet.dk

Kilde: Ekstrabladet.dk

[googleMap name=”Ørhedevej” description=”Ørhedevej i Sæby” width=”400″ height=”350″ directions_to=”false”]Ørhedevej, 9300 sæby[/googleMap]

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fire heste fra en gård i Sæby, gik gennem isen.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger