Plejefirma med adresse i Sæby konkurs

Plejefirma med adresse i Sæby konkurs

11. juli 2024 - kl. 11:23 - af

Det omstridte plejefirma, Aktiv Hverdag, er i dag torsdag erklæret konkurs. Dette fremgår af flere medier – herunder TV2 Nord.

Plejefirmaet, som har tilbudt hjemmepleje, rengøring og praktisk hjælp til kommunens borgere, har tidligere været i mediernes søgelys med blandt andet fokus på kritisable arbejds- og lønforhold – og har længe været økonomisk presset.
Derfor hjemtog Frederikshavn Kommune tidligere i år hjemmeplejeopgaver fra det nødlidende plejefirma. Dengang lød ordene fra Ole Rørbæk Jensen, formand for Social- og Sundhedsudvalget:

Vores største fokus er at sikre hjælp til de borgere, som plejer at få visiteret hjemmepleje gennem Aktiv Hverdag. Derfor vælger vi at overtage en del af medarbejderne og plejeopgaverne så ingen borgere risikerer at være uden hjemmepleje”. 

Aktiv Hverdag og Frederikshavn havde tidligere samarbejdet om at varetage plejeopgaverne for byens ældre borgere og dette betød at Aktiv Hverdag skulle levere hjemmepleje til 25 % af dem i kommunen, som er visiteret til hjemmehjælp. Dette samarbejde valgte Frederikshavn Kommune og Aktiv Hverdag tidligere i år at opsige inden kontraktens udløb ved årets udgang.

En kommentar til “Plejefirma med adresse i Sæby konkurs” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Plejefirma med adresse i Sæby konkurs”

  • Lars Bidstrup

    Det er sjovt, at firmaet har været omstridt på løn, når medarbejderne kommer til at opleve en lønnedgang efter at være overgået til offentlig ansættelse.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Plejefirma med adresse i Sæby konkurs' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger