Ny formand for Venstre i Frederikshavn Kommune

Ny formand for Venstre i Frederikshavn Kommune

11. juli 2024 - kl. 8:50 - af

Den 66-årige assurandør Leif Christensen, Sæby, er valgt som ny formand for Venstres kommuneforening i Frederikshavn. Valget skete på partiets ekstraordinære generalforsamling tirsdag aften.

Den nyvalgte formand er ikke ubekendt med organisationsarbejde i Venstre. Han har tidligere været bosat i Lendum, Hjørring Kommune, hvor han har haft en række tillidsposter, både i det partipolitiske arbejde og i andre foreninger. Efter at han for få år siden flyttede til Frederikshavn Kommune har han bestridt en post som bestyrelsesmedlem i Venstres lokale kommuneforening.

Leif Christensen efterfølger Lars Mellemkjær, Dybvad, der efter en kort periode som fungerende formand ikke kandiderede til formandsposten.

Den ekstraordinære generalforsamling vedtog også en procedure for opstilling af en spidskandidat til det kommunalvalg, der skal finde sted i november 2025. Som ny formand skal Leif Christensen forestå arbejdet med at udpege en borgmesterkandidat, der kan give Venstre ny vind i sejlene.

“Min vigtigste opgave som formand for Venstres kommuneforening er at sikre vores parti et godt resultat til kommunalvalget. Sammen med de øvrige borgerlige partier vil vi tilbageerobre borgmesterposten og gøre Frederikshavn Kommune til en veldrevet organisation”, siger Leif Christensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny formand for Venstre i Frederikshavn Kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger