Skal dine feriedrømme starte her?

Skal dine feriedrømme starte her?

9. juli 2024 - kl. 8:19 - af

Nybolig Sæby: Skovstien 7 i Lyngså er et hyggeligt og idyllisk beliggende sommerhus, omgivet af smuk natur og skov. Stien fører gennem et fortryllende skovområde med høje træer og muligheder for at opleve dyreliv i sit naturlige element. Sommerhuset har en fredelig og rolig atmosfære, der giver mulighed for afslapning og genopladning i naturen. Det perfekte sted for naturelskere og dem, der sætter pris på en fredfyldt tilbagetrukket beliggenhed. Med ca. 900 m til Kattegat kan du via små stier nemt komme til vandet. Med kun 7 min kørsel kommer du til Voerså som er en skøn, idyllisk og charmerende by med Voer Å, som løber gennem byen. Her er rig mulighed for at sejle en tur på vandcykel eller i kano og opleve naturen langs åen eller nyde udsigten fra restaurant Riverside med en kold øl eller sodavand. I Voerså finder man en hyggelig lille havn, hvor fiskerbåde ligger side om side med lystbåde.

Modsatte vej er der ca. 10 min til Sæby som er en hyggelig og charmerende by beliggende ved Kattegat. Byen har en smuk havn, hvor man kan nyde udsigten over vandet og alle sejlbådene. Der er også en dejlig sandstrand, hvor man kan bade og slappe af om sommeren. Byens centrum byder på hyggelige gågader med butikker, restauranter og cafeer, samt smukke gamle bygninger og kirker. Sæby er en populær feriedestination, der byder på både kultur, natur og afslapning. Ser vi nærmere på sommerhuset, får du en skøn naturgrund med en hyggelig træterrasse rundt om huset, her er der flere hyggekroge til afslapning.

Indenfor byder sommerhuset på en gang med direkte adgang til flot og hyggeligt køkken i åben forbindelse til stuen. Køkkenet har alt til hverdagens fornødenheder og i stuen der er plads til hele familien kan samles til måltiderne eller til et brætspil ved spisebordet, på de kolde dage er det nemt at tænde op i brændeovnen. Der er udgang til terrassen fra stuen via dobbelt terrassedør. Flot funktionelt badeværelse med brusekabine og et værelse med skabsplads. Med et par trin ned har du et stort disponibelt rum som har samme beboelsesstandart som resten af huset.

Skal dette sommerhus blive dit, så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.

Pris: 1.098.000

Boligareal: 52 m²

Kælderstørrelse: 0 m²

Stue/Værelser: 1/1

Bygget/Ombygget: 1969

Grundstørrelse: 5000 m²

https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/skovstien/n105085/n1050850000018

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal dine feriedrømme starte her?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger