Ugens bolig: Rummelig og velholdt villa nær havet

Ugens bolig: Rummelig og velholdt villa nær havet

6. juli 2024 - kl. 1:10 - af

Mæglerhuset Sæby: I det attraktive Sæby, kun en kort gåtur fra havet, ligger Buntmagervej 13, en ejendom der charmerer med sin sydvendte have og en placering, der lover både ro og nem adgang til naturskønne oplevelser. Denne ejendom skiller sig ud med sin velplanlagte indretning og funktionelle udendørsarealer, som garanterer et behageligt familieliv tæt på kysten.

Indendøre byder boligen på fire velproportionerede værelser, en praktisk fordelingsgang og et disponibelt rum, der åbner op for diverse anvendelsesmuligheder. Køkkenet ligger i praktisk forbindelse med bryggerset, og lyset strømmer ind i spisestuen og den lyse stue, takket være vinduespartierne mod både øst, syd og vest. Stuens brændeovn tilføjer hygge og varme til de kolde måneder.

Boligen er udstyret med to badeværelser, hvoraf begge har gulvvarme, hvilket tilfører en ekstra dimension af komfort. Det store badeværelse er rummeligt og funktionelt indrettet.

Udendørsarealerne er lige så imponerende som boligens indre, med en dejlig lukket have, der er ideelt orienteret mod solen, og et drivhus, der kan omdannes til et charmerende orangeri. Den hævede terrasse er bygget i holdbart compositmateriale og inviterer til afslapning og socialt samvær under den praktiske markise, der giver skygge på solrige dage.

Til boligen hører en stor og isoleret garage, cirka 7 år gammel, udstyret med epoxygulve og to ovenlysvinduer, der sikrer et lyst arbejdsrum eller opbevaringsområde. Gavlene prydes af holdbart Hardieplank, hvilket bidrager til ejendommens æstetiske appel og lave vedligeholdelse.

Huset på Buntmagervej 13 fremstår som en attraktiv mulighed for dem, der drømmer om et liv nær havet, uden at gå på kompromis med hjemmets komfort og funktionalitet. Med cementtagsten, der for nylig er blevet malet, og ejendommens separatkloakering, er det tydeligt, at der er taget hånd om både de store og små detaljer.

Denne bolig repræsenterer en unik chance for at erhverve et hjem i Sæby, hvor dagene kan tilbringes med fødderne i havets bølger, og aftenerne i haven eller ved brændeovnens lune. Opdag mulighederne og den særlige stemning på Buntmagervej 13 ved at arrangere en fremvisning i dag.

Mægler: Mæglerhuset Sæby

Adresse: Buntmagervej 13, 9300 Sæby

Sagsnr: 2450000136

Type: Villa

Boligareal:  170 Kvm2

Grundareal:  932 Kvm2

Rum: 6

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1973

Pris: 1.595.000 ,-

Energimærke: C

Ejerudgifter: 1301,7 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig: Rummelig og velholdt villa nær havet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger