Ejendom ved Gærum med mange aktivitetsmuligheder

Ejendom ved Gærum med mange aktivitetsmuligheder

24. juni 2024 - kl. 7:45 - af

Nybolig Sæby: AFSLAG VED HURTIG HANDEL – Landbrugsejendom med en stor og skøn bolig, midt i pragtfuld kuperet natur, kun ca. 10 minutters kørsel fra Frederikshavn, masser af plads og spændende udhuse der pt. er indrettet med flot gildesal til ca. 70 mennesker, bar, anretter køkken. Multirum, toiletter samt stor regulær hal med stålspær og port. Optimal til alt fra hobbymekanikeren til lager mv. Desuden er her lade med hestebokse og direkte udgang for dyrene til folde. Her er desuden mulighed for at leje mere afgræsningsjord.
Boligen er i to plan med værelser på begge. I stueplan er der bl.a. soveværelse med walk-in garderobe og yderligere et værelse. Ovenpå får I tre store værelser, et disponibelt rum og en repos med plads til lidt af hvert, herunder arbejdsplads eller måske en tv-stuer eller gamer-lounge, hvis husstanden er befolket med teenagere.
Badeværelse i stueplan, god stue med dobbeltdør ud til terrassen.
Her er der mulighed for at holde fester, møder eller andre events med adskillige deltagere.

Ejendommen ligger lidt uden for selve Gærum med højt til himlen og mulighed for at være jer selv. Der er et par kilometer ind til Gærum skole, der tilbyder undervisning til sjette klasse. Her ligger ligeledes vuggestue og børnehave, og der er et alsidigt foreningsliv med en idrætsforening, der udbyder fodbold, badminton og gymnastik plus svømning og dans, så der er noget for næsten enhver smag. Desuden har byen spejderklub, bueskytteklub og fitness.

Terrænet er særdeles smukt med bakkelandskab. I har ikke langt til Kig-Ud, der er en fænomenal udkigspost, der når ikke mindre end 122 meter op og dermed giver mulighed for at se langt. Til de daglige gåture kan I veksle mellem de mange forskellige natur- og kulturstier. Og afstanden til Frederikshavn er kun cirka syv kilometer og til E45 er afstanden cirka det samme.

Evt. bytte med 1 plans hus i Frederikshavn by.

Pris: 2.445.000
Boligareal: 229 m²
Driftsbygninger: 1150 m²
Kælderstørrelse: 20 m²
Stue/Værelser: 2/7
Bygget/Ombygget: 1890/1991
Grundstørrelse: 22870 m²
Energimærke: E

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ejendom ved Gærum med mange aktivitetsmuligheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger