Sæby Festival løfter sløret for de første kunstnernavne

Foto: Sæby Festival

Sæby Festival løfter sløret for de første kunstnernavne

24. juni 2024 - kl. 12:03 - af

Lørdag den 31. august omdannes parkeringspladsen foran det lukkede Danish Crown i Sæby til en festivalplads med livemusik, madboder m.m. Festivallen er arrangeret af fem lokale og initiativrige kvinder fra foreningen Sano, som har fået lov til at låne området af Danish Crown. Festivallen har allerede nu fået økonomisk støtte fra flere fonde og Danish Crown leverer både el og vand til arrangementet.

Pop og latinamerikanske toner
Siden nyheden om byens første musikfestival for få dage siden blev delt, har de initiativrige kvinder bag projektet haft travlt – og allerede nu er de første to kunstnernavne blevet offentliggjort.

EMIL er en lokal kunstner fra Frederikshavn, som var finalist i DR P3´s KarriereKanonen 2024. Han kombinerer poesi med poptoner og er kendt for numre som ”Har du hørt om Emil?” og ”Jeg har taget fri”. EMIL skal, udover at spille til Sæby Festival, optræde på nogle af landets største festivaller, nemlig Nibe Festival og Smukfest.
Er man til latinamerikanske toner, som leder tankerne hen på kulørte drinks og ren feriestemning, er dette også at finde på Sæby Festival når Cumbian Colors spiller. Gruppen består af musikere fra Colombia, Chile og Danmark og har mange års erfaring som professionelle musikere.

Store planer for Sæby Festival
Sæby Festival er en unik mulighed for at bringe liv tilbage til området ved den forladte fabriksbygning og Camilla Vigel, Randi Kvesel, Mia Brandin, Nana Hyllested og Mette Hyttel, som står bag Sæby Festival, håber at festivallen kan blive en tilbagevendende begivenhed og har store planer om på sigt at udvide festivallen til at strække sig over flere dage.
På festivallens Facebook og Instagram profil kan man følge med i planlægningen af Sæby Festival og se hvilke kunstnere, der løbende bliver offentliggjort.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Festival løfter sløret for de første kunstnernavne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger