home Sæby – Læsø: Lys og velindrettet villa i attraktivt kvarter

home Sæby – Læsø: Lys og velindrettet villa i attraktivt kvarter

23. juni 2024 - kl. 1:01 - af

Velkommen til denne solide gulstensvilla beliggende på den eftertragtede Gustav Wiedsvej 14 i smukke Sæby. Denne ejendom er et sandt hjem for dem, der søger en kombination af moderne komfort og hyggelige omgivelser. Boligen er løbende renoveret og er blevet mere energivenlig med solceller på taget.

Ejendommen byder velkommen med en flot flisebelagt indkørsel, der fører direkte til en muret garage på 24 m². Garagen inkluderer et disponibelt rum, ideelt til opbevaring af haveting og andre nødvendigheder. Villaen er omkranset af en frodig have med adskillige hyggekroge og et fint overdækket område, der inviterer til afslappende stunder i det fri.

Huset er gennemgående indrettet i lyse farver, hvilket skaber en indbydende og behagelig atmosfære. Køkkenet er lyst og med en dejlig spiseplads og et flot plankelook gulv, der tilføjer et moderne touch. Den lyse stue er et perfekt opholdssted med udgang til både haven og en opvarmet udestue. Udestuen fungerer som en skøn spisestue, og med vinduespartier hele vejen rundt, opleves haven næsten som en del af interiøret – et ideelt sted til hyggelige familiemiddage og sociale sammenkomster.

Villaen rummer tre gode værelser, alle med indbyggede skabe, der giver rigelig opbevaringsplads. Derudover er der et ekstra værelse, som er blevet omdannet til et kontor, perfekt til hjemmearbejde eller studier. Badeværelset er nydeligt og holdt i lyse farver, udstyret med glasdøre til brusekabinen, hvilket giver et elegant og moderne udtryk. Et velindrettet bryggers med god opbevaringsplads fuldender de praktiske faciliteter i denne bolig.

Boligen har desuden en perfekt beliggenhed med kun ca. 400 meter til det populære rekreative område i Nellemanns Have, hvor naturen kan nydes på tæt hold. Derudover er der kun ca. 700 meter til en fantastisk børnevenlig badestrand og Sæby Strandpromenade, hvilket gør det nemt at nyde sommerens solrige dage ved vandet.

Gustav Wiedsvej 14 er en bolig, der kombinerer komfort, stil og en fantastisk beliggenhed – et ideelt hjem for familien, der søger et sted med både charme og bekvemmelighed.

Gustav Wiedsvej 14, 9300 Sæby

Pris: 1.095.000

Udbetaling: 55.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.357

Boligareal: 134 m2

Grundareal: 781 m2

Energiklasse: C

Link til home.dkhttps://home.dk/salg/huse-villaer/gustav-wiedsvej-14-9300-saeby/sag-8100001243/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Lys og velindrettet villa i attraktivt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger