Brunø udvider butikken med mere end 250 kvm

Foto: Jeanette Wildenhoft

Brunø udvider butikken med mere end 250 kvm

21. juni 2024 - kl. 2:33 - af

Der hamres og bygges hos Brunø i Sæby. Tøjbutikken, som fører dame- og herretøj lægges nemlig sammen med de lokaler, som før husede Sæby Outlet Shop. Derved omdannes de to butikker til én stor butik.

Åbning i start/midt juli
Indehaverparret Helle og Tim Brunø beretter, at sammenlægningen af de to butikker er godt i gang og i start/midt juli vil dørene blive åbnet til den nye store butik.
Dette skal selvfølgelig markeres og fejres og parret kan løfte sløret for at åbningen vil blive markeret med en stor åbningsfest.

Medie- og Live-shopping rum
Udvidelsen af de to butikslokaler giver Brunø mulighed for at udvide det i forvejen store varesortiment med nye spændende tøjbrands – og muligvis også nye varegrupper.
Butiksindehaver Tim Brunø kan desuden berette, at der i de nye lokaler vil blive indrettet både et medierum, som skal bruges i arbejdet med butikkens webshop btrendy.dk samt et rum til brug når butikken afholder sine populære Live-shopping events på Facebook.
Både ejere og ansatte glæder sig til at præsentere den nye butik, som allerede nu er ved at tage form. I skrivende stund er det tomme lokale ved at blive istandsat således at det fremstår moderne og i flot stand til åbningen i næste måned.

Stor åbningsfest
Der er store planer for den forestående åbning og Tim Brunø lover at åbningen markeres med et brag i form af en kæmpe åbningsfest/-reception.
Yderlige oplysninger om dato for og indhold af åbningsfesten vil snarest muligt blive offentliggjort. Indtil da opfordrer Tim til, at man holder øje med butikkens Facebook side, hvor der løbende vil blive opdateret med information om åbningen.

 

En kommentar til “Brunø udvider butikken med mere end 250 kvm” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Brunø udvider butikken med mere end 250 kvm”

  • Karen Nielsen

    Hurra for Brunø, så der ikke endnu engang skal være en tom butik i Sæby.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brunø udvider butikken med mere end 250 kvm' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger